Pelik Banyak Ikan Kecil Berenang Di Permukaan. Tiba2 muncul Sesuatu Dari Bawah Air Yg Sgt Mengejutkan

0
549

Setiap hari memang banyak kejadian yang pelik berlaku cuma sama ada ianya dapat di rakamkan untuk tontonan umum atau tidak. Ini merupakan satu kejadian yang jarang dapat kita lihat.

Satu video rakaman telah tersebar luas dan menjadi viral. Video yang berdurasi selama 40 saat itu telah menunjukkan sekawan ikan telah berenang-renang dan bermain-main di permukaan air.

Apa yang mengejutkan dan menarik perhatian orang ramai yang berada dikawasan berdekatan itu ialah bukan kawanan ikan-ikan kecil itu tetapi sebenarnya pemangsa gergasi yang berada di bawah air, sedang menunggu masa yang sesuai untuk memakan mangsanya iaitu kawanan ikan-ikan kecil tadi.

Rupa-rupanya terdapat satu ikan paus yang sangat besar saiznya dan dianggarkan berusia lebih 60 tahun telah tiba-tiba timbul dari bawah dan telah memakan atau menelan kawanan ikan-iakan kecil tadi.

Salah sesorang daripada pengunjung disana sempat merakamkan aksi ikan paus timbulkan diri dan memakan ikan di permukaan air. Rata-rata netizen kagum dengan video tersebut kerana kebiasaannya amat susah untuk melihat ikan paus timbul di kawasan cetek di berhampiran dengan darat.

https://www.facebook.com/EraBaruMY/videos/882284111947137/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here