“Silap Dia Satu Je Pergi ‘Accept Friend Request’ Aku, Ha Kan Dah Berjodoh”, Lelaki Kongsi Kisah Cinta Berputik Dengan Satu ‘Klik’

0
476

Kalau dah jodoh tak kemana, begitulah apa yang terjadi kepada pasangan ini yang sekali pun tak pernah menyangka akan mengikat ikatan pernikahan tidak lama lagi. Semuanya bermula apabila friend request yang di buat melalui Instagram diterima pihak yang satu lagi.

Benarlah orang kata, jodoh itu akan datang jika waktunya sudah sampai. Kalau sekalipun benci tapi jika dah jodoh, tetap juga bersama. Cuma lambat atau cepat je. Perkongsian daripada Syaqir ini menceritakan kisah benar berlaku keatas dirinya yang dirasakan lucu namun tetap bersyukur dipertemukan dengan gadis pilihan hati.

Lepas baca cerita Syaqir ni mesti ramai pergi accept friend request, yela mana tahu salah seorang yang request tu jodoh. Ye tak?

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here