3 Tempat Yang Korang Boleh Hidup Mewah Dengan Kos Yang Rendah

0
352

Korang nak tak hidup mewah dengan kos yang rendah? Mesti nak kan? Sebenarnya boleh je. Caranya, pindah ke tempat yang lebih murah dari Malaysia. Kiranya korang pergi negara-negara yang mempunyai currency yang rendah. Jadi, boleh lah korang hidup dengan mewah di sana.

Mungkin ini 3 tempat yang korang boleh pergi dan tinggal secara mewah di sana:

#1 Chiang Mai, Thailand

Chiang Mai terletak di utara Thailand di antara Myanmar dan juga Loas. Makanan dekat sana agak murah dan boleh dimakan sebab masih lagi berada dalam kawasan Asia. Kiranya tekak melayu tu boleh tahan lah.

#2 Athens, Greece

Greece pun boleh dikira antara negara murah lah jugak. Tapi, kalau korang duduk di attraction place memang mahal lah jugak. Jadi, sebelum nak pergi tu elok lah buat survey.

#3 Marrakesh, Morocco

Negara timur tengah ni antara yang termurah yang korang boleh settle down. Mungkin korang nak rasa desert vibes sambil minum mint tea, boleh lah datang ke sini sebab living cost dekat sini tak ada lah mahal macam dubai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here