Adik Ni Cari Rezeki Jadi Rider Walaupun Baru Form 4, Netizen Salute Dengan Kegigihannya

0
1426
rider

Netizen Tersentuh Adik Ni Cari Rezeki Jadi Rider Walaupun Baru Form 4 | Memang ramai budak sekolah sekarang pandai cari duit dengan membuat kerja-kerja sambilan, bagi menambah pendapatan sampingan mereka — sama macam adik kita yang sorang ni.

Seorang pengguna Twitter, @ariffazharb ada memuatnaik satu perkongsian mengenai seorang pelajar tingkatan 4 yang membuat kerja sambilan sebagai rider penghantar makanan setiap kali hujung minggu.rider

Kalau dah ambil subjek akaun dan matem4tik tambahan tu, rasanya memang bukan calang-calang orang adik ni.

Netizen Salute Rider Muda Ni

Apa pun, perkongsian itu sekali gus membuatkan netizen lain tersentuh — sehingga ada yang berpakat untuk menghulurkan bantuan kepada beliau.rider

Memang hebat la cerita dia kalau pandai juggle time untuk belajar dan cari duit. Semoga segala urusan adik ni dipermudahkan, dan kalau korang nak tahu update selanjutnya kisah adik ni — mungkin boleh follow Twitter @ariffazharb okay?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here