Bapa Sarung Jubah Konvo Anak Undang Sebak. ‘Abah Nak Cuba Boleh? Abah Tak Pernah Pakai’.

0
2850
jubah konvo

‘Abah Nak Cuba Boleh? Abah Tak Pernah Pakai’. Bapa Sarung Jubah Konvo Anak Undang Sebak | Majlis konvokesyen merupakan saat yang ditunggu-tunggu oleh setiap graduan setelah bertungkus-lumus selama beberapa tahun untuk menamatkan pelajaran mereka. Selain pelajar, ibu bapa juga merupakan individu yang turut merasai kegembiraan ini setelah banyak berkorban demi melihat kejayaan anak mereka.

Terbaru, menerusi laman Twitter, Aiman Hamizan ada berkongsi satu video yang menunjukkan momen apabila bapa menyuarakan hasrat untuk memakai jubah konvokesyennya. Perkongsian tersebut turut mengundang pelbagai reaksi daripada warganet yang rata-ratanya sebak melihat situasi itu.

‘Abah nak cuba boleh?’

Menerusi video yang dikongsikan, bapa Aiman dilihat tersenyum dengan wajahnya yang gembira disamping memakai jubah konvokesyen serta topi anaknya itu. Aiman kemudian merakam momen berharga itu untuk mengabadikan sebagai kenangan terindah buat mereka sekeluarga.

Menurut kapsyen yang ditulis oleh Aiman, bapanya telah menyuarakan keinginan untuk mengenakan jubah konvokesyen tersebut memandangkan dia tidak pernah berkesempatan untuk memakainya sebelum ini.

‘Same energy’

jubah konvo

jubah konvo

jubah konvo

jubah konvo

Hari konvo, ayah masuk hospital

jubah konvo

jubah konvo

jubah konvo

Perkongsian ini telah mendapat perhatian daripada warganet yang rata-rata daripada mereka turut berkongsi situasi yang sama dihadapi oleh Aiman semasa meraikan hari konvokesyen.

Sumber: Aiman Hamizan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here