7 Tahun Menyepi Dari Dunia Lakonan, Rupanya Ini Pelakon Filem Leftenan Adnan Buat Sekarang !!!

0
2545

Sudah 7 tahun Pelakon Senior Hairie Othman menyepi dalam dunia lakonan. Apa yang dilakukan sekarang MENGEJUTKAN SEMUA Kisah lanjut baca sini :

Pelakon filem Leftenan Adnan, Hairie Othman sudah 5 tahun menyepi dalam industri lakonan berikutan dirinya pernah terbabit dalam dunia politik suatu ketika dahulu sehingga tidak lagi mendapat tawaran berlakon oleh pihak produksi.

Jelas Hairie, walaupun dia sudah mengumumkan dirinya tidak lagi terlibat dalam mana-mana parti politik menerusi status Facebook, namun masih ramai yang meragui dan tidak yakin untuk mengambilnya berlakon.

Namun, untuk meneruskan kehidupan, Haire terpaksa mencari pekerjaan lain dan memilih untuk menjadi pemandu Grab car. Sejurus gambarnya viral di media sosial selepas seorang penumpang menyedari statusnya sebagai artis , ramai wartawan menghubunginya untuk mengetahui perkembagan terbaru.

Jelas Hairie, dia akui rindu untuk kembali berlakon namun masih tiada rezeki disitu.

“ Saya pernah mengubungi pengarah drama yang saya kenal untuk mengambil saya berlakon tetapi nama saya pernah ditolak 3 kali”

“ Saya harus melakukan apa-apa pekerjaan sekalipun asalkan ia halal”

Hairie jelas sedih dengan nasib yang menimpanya namun terpaksa kuatkan diri untuk menanggung isteri dan 3 orang anaknya agar tidak hidup melarat.

Sumber : Mike Manicka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here