5 Inspirasi Menggunakan Kadbod Untuk Dekorasi Ruang Tamu Anda

0
789

 

Kadbod boleh dikatakan salah satu bahan paling berguna yang boleh didapati dalam rumah tangga setiap hari. Tetapi potensinya sering diabaikan dan kurang digunakan. Jauh dari sekadar untuk memegang barangan, sumber yang berlimpah ini mempunyai banyak kegunaan yang berbeza dan kreatif. Begitu juga di sini 5 cara terinspirasi untuk menggunakan kadbod yang lebih baik untuk membuat pembaharuan rumah anda.

1. Rak buku

Siapa sangka bahawa anda boleh menggantikan rak kayu berat untuk kadbod cahaya? Dengan hanya sedikit fizik dan reka bentuk yang inovatif, rak-rak yang dibuat kadbod boleh dibuat untuk memegang berat badan yang teruk. Cara sempurna yang kreatif dan murah untuk menambah rak buku lain untuk pembaca yang gemar, dan pengumpul buku. Dengan idea ini, anda boleh mempamerkan perpustakaan anda dengan daya tarikan tambahan DIY.

2. Kotak Alat Tulis

Pernah memerlukan satu cara untuk mengatur semua pemain anda? Ide ini sesuai untuk pertanyaan itu. Projek DIY yang hebat yang dapat anda gunakan dengan teliti di rumah anda, atau di tempat kerja anda. Daripada bergantung pada set standard yang dibeli di kedai, kenapa tidak kraf anda sendiri sesuai dengan apa yang anda miliki?

3. Laci Aksesori

Kenapa menghabiskan sejumlah wang yang tinggi pada produk yang dihasilkan, apabila anda boleh membuat apa-apa untuk apa-apa; bahkan menambah rasa peribadi anda ke dalamnya pada masa yang sama. Lebih-lebih lagi, ia membolehkan anda melengkapkan diri untuk membuatnya sesuai dengan aksesori anda sendiri. Tidak ada lagi perburuan melalui rak kedai, mudah menyesuaikan reka bentuk kepada apa yang anda perlukan dan kerajinannya.

4. Rak Kasut

Bagi mereka yang kehabisan ruang kasut kerap, pendekatan praktikal ini adalah cara terbaik untuk mengurangkan beban. Bosan dengan rak konvensional itu? Idea inovatif ini membolehkan peluang untuk mengubah aksesori rumah standard menjadi sekeping dekoratif gaya, mengubah konvensional menjadi bergaya.

5. Ukiran Kadbod

Idea ini adalah lebih cenderung untuk sengaja, tetapi ia juga lebih daripada cara yang sesuai untuk membiarkan beberapa jus kreatif. Projek DIY yang hebat untuk bekerja pada hujung minggu yang boleh menghasilkan sekeping seni yang menarik untuk memamerkan rumah anda. Tidak perlu dikatakan, ia terikat untuk kos yang jauh lebih rendah daripada satu marmar. Lebih mudah bergerak juga.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here